Акумулаторна ножица за жив плет Husqvarna 536LiHE3

Husqvarna

12345

1100.00 лв

Купи

Описание

*ЦЕНАТА Е БЕЗ ЗАРЯДНО И БАТЕРИЯ.

Спецификация

Прътовият тример за жив плет Husqvarna 536LiHE3 съчетава производителността на бензинова машина с предимствата на акумулаторната - липсата на вредни емисии и безшумната работа. Предлага обсег до 3,5 м., висока скорост на рязане и стабилност, характерна за машините на Husqvarna. 536LiHE3 предоставя производителност и резултати, еквивалентни на тези на професионалните бензинови ножици за жив плет, но работи тихо и без вредни емисии, което я прави идеална за работа в жилищни райони, хотели и болници. Дистанционното регулиране на ъгъла и комфортните ръкохватки правят 536LiHE3 идеална за работа. Съвместима с всички BLi батерии и зарядни на Husqvarna.

Литиево-йонна мощност - Литиево-йонната батерия осигурява дълъг работен час и висока производителност.
SavE ™ - В зависимост от условията, изберете от нормален режим или режим savE ™, който осигурява максимална мощност или максимално време за работа. Във всеки случай винаги ще постигнете добри резултати.
Интуитивна клавиатура - Просто управление на менюто
Ефективен двигател без четка - Разработеният от нас вътрешен, безкомпромисен мотор е с 25% по-ефективен от стандартния мотор с четка. Това означава, че моторът осигурява висок и постоянен въртящ момент дори при силно натоварване.

Скорост на рязане: 4000 cut/min
Дължина на ножа: 55 cm
Отваряне на зъбците: 32 mm
Налягане на шума, усещано от оператора: 84 dB(A)
Ниво на шума, гарантирано (LWA): 95 dB(A)
Предавателно число: 0.098
Ниво на вибрация (ahv, eq) предна/задна ръкохватка: 2.5 m/s²